Rüyada kocaman kara kedi görmek

Rüyada kocaman kara kedi görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, güzel davetler alacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kara kedi gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken konular olabilir.

Rüyada kocaman kara kedi görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kocaman kara yılan görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine işaret eder.

Rüyada kocaman kara böcek görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada kocaman kedi görmek kazancında artış olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada kara kediyi evden atmak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kara kediyle konuşmak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Rüyada yatakta kara kedi görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments