Rüyada kocaman kara yılan görmek

Rüyada kocaman kara yılan görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine işarettir.

Rüyada kocaman kara yılan gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada kocaman kara yılan görmek maddi açıdan nefes alınacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulur.

Rüyada kocaman kara kedi görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kocaman kara böcek görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına inanılır.

Rüyada kocaman sarı yılan görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kahverengi yılan görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Rüyada kocaman bir yılan görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments