Rüyada kocaman kedi görmek

Rüyada kocaman kedi görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada kocaman kedi gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişmeleri bizzat siz etkileyebilirsiniz.

Rüyada kocaman kara kedi görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, kötü düşmana işarettir.

Rüyada kocaman kedi görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada kocaman köpek balığı görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına delalettir.

Rüyada kocaman balık yakalamak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işarettir.

Rüyada kocaman şeftali görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işarettir.

Rüyada kocaman bir yılan görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments