Rüyada kocaman siyah kedi görmek

Rüyada kocaman siyah kedi görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hafifleyeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman siyah kedi gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işarettir.

Rüyada kocaman kara kedi görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman kedi görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kocaman köpek görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman siyah köpek görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah fare görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah örümcek görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments