Rüyada yatakta kara kedi görmek

Rüyada yatakta kara kedi görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yatakta kara kedi gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada yatakta kara kedi görmek büyük atılımların yapılacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta kara yılan görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta kara böcek görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kara kedi görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işarettir.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına yorulur.

Rüyada kara kedi ısırması görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta kara kedi görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi kovmak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments