Rüyada kocaman kara böcek görmek

Rüyada kocaman kara böcek görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, dertlerinin sona ereceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, işinde yükseleceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kendi işine sahip olacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada kocaman kara böcek gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Rüyada kocaman kara böcek görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman kara kedi görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kocaman kara yılan görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman böcek görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman sümüklü böcek görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, muradına eremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman hamam böceği görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman böcekler görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işaret eder.

Rüyada kocaman uğur böceği görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, şifa edineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments