Rüyada kara kediyle konuşmak

Rüyada kara kediyle konuşmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bununla yüceleceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kara kediyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Rüyada kara kediyle konuşmak daha çok kazanç elde edeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kara kediden korkmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi yemek onlara değer vereceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi sevmek çalışmalarının takdir edileceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına inanılır.

Rüyada kara kedi yavrusu görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına tabir olunur.

Rüyada kara kediyi öldürmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada kara kedi atmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments