Rüyada kocaman incir görmek

Rüyada kocaman incir görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada kocaman incir gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada kocaman incir görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kocaman yaş pasta görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kocaman patlıcan görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada kocaman bir kartal görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman diş görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada kocaman bir ev görmek ters giden olayların düzeleceğine, yeni projelere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman karınca görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kedi görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, zengin bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments