Rüyada kocaman karınca görmek

Rüyada kocaman karınca görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, onlara galip geleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kocaman karınca gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada kocaman karınca görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet eder.

Rüyada kocaman yüzük görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işarettir.

Rüyada kocaman televizyon görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman köpek balığı görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman bir kartal görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman bir bahçe görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada kocaman masa görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yalan söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman bit öldürmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments