Rüyada kocaman bir kartal görmek

Rüyada kocaman bir kartal görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kocaman bir kartal gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklarla veya problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada kocaman kartal görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman bir kartal görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, eşlerinin kapanacağına işarettir.

Rüyada kara kartal görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya delalettir.

Rüyada siyah beyaz kartal görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada uçan kartal görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada havada kartal görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına delalettir.

Rüyada kartalın öldüğünü görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada kartal ve güvercin görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments