Rüyada kocaman bir ev görmek

Rüyada kocaman bir ev görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, rahat edeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kocaman bir ev gördüyseniz:

  • Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı arttıracak.

Rüyada kocaman bir ev görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman ev görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman ev almak işlerinde çok başarılı olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kocaman yılan görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kocaman dolunay görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman bir balık görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments