Rüyada kocaman ceviz görmek

Rüyada kocaman ceviz görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, engellerin aşılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet eder.

Rüyada kocaman ceviz gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Rüyada kocaman ceviz görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, insanlar tarafından sevileceğine işarettir.

Rüyada kocaman kapı görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman tencere görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada kocaman dolunay görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işarettir.

Rüyada kocaman et görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada denizde kocaman balık görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek yeni planlar yapacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman kafa görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments