Rüyada kocaman kafa görmek

Rüyada kocaman kafa görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman kafa gördüyseniz:

  • Ya kaybolmalı veya diğer planlarınızı zamanında ertelemenin yolunu aramalısınız.

Rüyada kocaman kafa görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, hem dua alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman portakal görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman kelebek görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman gemi görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman uçak görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada kocaman kurbağa görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman burun görmek rakiplerini yeneceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman kaka görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments