Rüyada denizde kocaman balık görmek

Rüyada denizde kocaman balık görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, helal lokma yiyeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde kocaman balık gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz ya da sizden bekleneni yapmanız gerekiyor.

Rüyada denizde kocaman balık görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Rüyada kocaman balık yakalamak canının derdine düşeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına işaret eder.

Rüyada kocaman bir balık görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, halinin iyi olduğuna delalet eder.

Rüyada kocaman yunus balığı görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman balık tutmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada kocaman balıklar görmek maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman köpek balığı görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman balık görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments