Rüyada kocaman dolunay görmek

Rüyada kocaman dolunay görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, esenliğe kavuşacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman dolunay gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarıların devamlı olacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman dolunay görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kırmızı dolunay görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işarettir.

Rüyada ayı dolunay görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada dolunayın düştüğünü görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, yalnız hissetmeye işarettir.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hilal ve dolunay görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızıl dolunay görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments