Rüyada kocaman bir dolunay görmek

Rüyada kocaman bir dolunay görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kocaman bir dolunay gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasıdır.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek sevdiklerine kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kocaman dolunay görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada dolunay ve kurt görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayı dolunay görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, daha fazla rızık elde edileceğine işaret eder.

Rüyada turuncu dolunay görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada üç tane dolunay görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada parlak dolunay görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada dolunayın düştüğünü görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments