Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, günahlarına tövbe edeceğine, maddi olanaklarının artacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek iyi ruh halinin bozulacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman sivilce görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada sivilceli yüz görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalettir.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü sivilceli görmek zor zamanların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments