Rüyada kocaman ev görmek

Rüyada kocaman ev görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman ev gördüyseniz:

  • Beklenilmedik bir kaynaktan gelecek şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada kocaman ev almak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kazancının helal para olacağına işaret eder.

Rüyada kocaman ev görmek gelirinin azalacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada kocaman bir ev görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada kocaman horoz görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalettir.

Rüyada kocaman kaplumbağa görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kazançlı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kocaman deniz görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, büyük başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman yüzük görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kocaman göz görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments