Rüyada siyah kocaman yılan görmek

Rüyada siyah kocaman yılan görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntıların azalacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kocaman yılan gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına delalet eder.

Rüyada siyah kocaman yılan görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah fare görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman siyah böcek görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kocaman siyah örümcek görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına inanılır.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada siyah kocaman köpek görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah köpek görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments