Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat etmenizi veya bazı olaylar açısından daha verimli olmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sevilen birinin geleceğine delalettir.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Rüyada birini yüksekten düşerken görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşerken görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına inanılır.

Rüyada eşini yüksekten düşerken görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına yorulur.

Rüyada başka birinin yüksekten düştüğünü görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Semanur yılmaz

Rüyada kızımın 2’inci katta düştüğünü gördüm yer çimenlik halindeyken birden çimenler koca taş oldu orda kızım can çekiştiğini ve kafasında kan gördüm