Rüyada birini yüksekten düşerken görmek

Rüyada birini yüksekten düşerken görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hayırlı haberlere, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya bilgili kişilere danışarak doğru yolu bulabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşen görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını yüksekten düştüğünü görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulur.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını yüksekten düşerken görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments