Rüyada yüksekten düşerken görmek

Rüyada yüksekten düşerken görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, güzel haberlerin alınacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada annemin yüksekten düştüğünü görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasını yüksekten düşerken görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sevdiği birini kırmaya alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, ters giden olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp ölmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksekten birinin düştüğünü görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşen görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments