Rüyada başka birinin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada başka birinin yüksekten düştüğünü görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kurtuluşu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya aşk hayatınızla ilgili ilişkilerinizden bazıları sizi zorlayabilir veya ilişkiden soğuyabilirsiniz.

Rüyada başkalarının yüksekten düştüğünü görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin yüksekten düştüğünü görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalettir.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada annenin yüksekten düştüğünü görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini yüksekten düştüğünü görmek gelir elde edeceğine, şansın ve bahtın da açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments