Rüyada yüksekten düşeni tutmak

Rüyada yüksekten düşeni tutmak güvenini sarsacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, geçim derdinin biteceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kısmetlerin azalacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların değişmemesinden sıkılıyorsanız, değişmeye başladığını fark edeceksiniz.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşen birini tutmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada yüksekten balık tutmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının yüksekten düştüğünü görmek çok rahat edeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments