Rüyada kızının kesildiğini görmek

Rüyada kızının kesildiğini görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada kızının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının kesildiğini görmek zorluklarını aşacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına inanılır.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işarettir.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada kulağı kesilmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments