Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada çocuğunun saçının kesildiğini görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun kesildiğini görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kindar olacağına inanılır.

Rüyada çocuğun kesildiğini görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun ayağının kesildiğini görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun başının kesildiğini görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada zorla saçının kesildiğini görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine işarettir.

Rüyada saçlarının kesildiğini görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
mualla kapdan

ruyamda 3 yaşindaki kiz torunumun saclarini annesi kisa olarak kesmis.gordum.yorumu nedir acaba?