Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına yorulur.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine yorulur.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalettir.

Rüyada kızının kesildiğini görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret eder.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek ortak edineceğine, sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçların kesilmesini görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments