Rüyada kızı ve oğlu olduğunu görmek

Rüyada kızı ve oğlu olduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalet eder.

Rüyada kızı ve oğlu olduğunu gördüyseniz:

  • Özel bir problemin asıl nedenlerini bulmanız gerekebilir.

Rüyada kızı ve oğlu olduğunu görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada kızını ve oğlunu görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada kızının oğlu olduğunu görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu bir kızla görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu ve kızını görmek sermayesini kaybedeceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun ders çalıştığını görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına inanılır.

Rüyada oğlunun mezarını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi oğlunu dövmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments