Rüyada oğlunun mezarını görmek

Rüyada oğlunun mezarını görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun mezarını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Rüyada oğlunu mezarlıkta görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu mezarda görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun mezarını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan insanlar görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalet eder.

Rüyada oğluna kızdığını görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran okutmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalettir.

Rüyada saçlarının okşandığını görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun avret yerini görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments