Rüyada kızının oğlu olduğunu görmek

Rüyada kızının oğlu olduğunu görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kızının oğlu olduğunu gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Rüyada kızının oğlu olduğunu görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu bir kızla görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını ve oğlunu görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu ve kızını görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kızı ve oğlu olduğunu görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada oğlunu banyo yaptırmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işarettir.

Rüyada oğlunu ata binerken görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine inanılır.

Rüyada oğlunu at üstünde görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments