Rüyada kızını ve oğlunu görmek

Rüyada kızını ve oğlunu görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , ruhuna hayrat yapılacağına, doğru bir karar verileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada kızını ve oğlunu gördüyseniz:

  • En detaycı veya yetkili mercii bile çalışmalarınızı ayakta alkışlayabilir.

Rüyada kızı ve oğlu olduğunu görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını ve oğlunu görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işarettir.

Rüyada kızının oğlu olduğunu görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu bir kızla görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu ve kızını görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada kuran okuyan imam görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada dua okumaya çalışmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuran okuyan kadınları görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, şifa ve moral bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sabo

Rüyamda kendimi ve oğlumu kizimi gördüm ben yüksek bir yerdeyim cocuklarim benden alçak bir yerde eşimin de sesini duydum