Rüyada oğlunu ve kızını görmek

Rüyada oğlunu ve kızını görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, önünü açacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu ve kızını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada kızı ve oğlu olduğunu görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada kızını ve oğlunu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına işaret eder.

Rüyada kızının oğlu olduğunu görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yüksek mevkilere getirileceğine yorulur.

Rüyada oğlunu bir kızla görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu ve kızını görmek ağır günler geçireceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının oğlunu görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran okumaya gitmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlundan ayrıldığını görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments