Rüyada kendi oğlunu dövmek

Rüyada kendi oğlunu dövmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kendi oğlunu dövmek gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Rüyada oğlunu dövdüğünü görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada amca oğlunu dövmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, talihinizin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu dövmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kendi oğlunu dövmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet eder.

Rüyada küçük bebek dövmek yaralayacağına ve küstüreceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dayıyı dövmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada papaz dövmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Layla

Rüyamda oğlum dışarda ben evdeyim onu camdan görüyorum gelmesini istiyorum gelmiyor ben çıkıyorum yanına ve onu dövüyorum çok ağlıyor