Rüyada perde asmak

Rüyada perde asmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, mali gücünü yitireceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada perde asmak gördüyseniz:

  • Belli sözler vermeden veya anlaşmalar yapmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada pembe perde asmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz perde asmak sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve perde asmak ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine perde asmak allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, külfetinin ve yükünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde asmak zafer elde edeceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı perde asmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada yeni eve perde asmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada tül perde asmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments