Rüyada perde yıkayıp asmak

Rüyada perde yıkayıp asmak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada eve perde asmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada yeni eve perde asmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz perde asmak kişinin esenlik bulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine tabir olunur.

Rüyada cama perde asmak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe perde asmak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine perde asmak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde asmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tül perde asmak bir üniversitede hoca olunacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments