Rüyada kırışık çamaşır görmek

Rüyada kırışık çamaşır görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada kırışık çamaşır gördüyseniz:

  • Ultimatom veriyor havası yaratmanız durumunda karşı tarafın direnciyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kırışık çamaşır görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırışık yüz görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kırışıklık görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına tabir olunur.

Rüyada kırışık kıyafet görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine alamet eder.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü kırışık görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırışık elbise görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, kendi işini açacağına delalettir.

Rüyada kırışık gömlek giymek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments