Rüyada kırık sigara içmek

Rüyada kırık sigara içmek kendisine uğur getireceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorumlulukların azalacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada kırık sigara içmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Rüyada kırık sigara içmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kırık sigara görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına yorulur.

Rüyada sigara izmariti içmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada namazda sigara içmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına yorulur.

Rüyada zorla sigara içmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli sigara içmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınla sigara içmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada işyerinde sigara içmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments