Rüyada sigara izmariti içmek

Rüyada sigara izmariti içmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kişinin sıkıntıların artacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, erken evlilik yapacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine inanılır.

Rüyada sigara izmariti içmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik teklifler alabilir veya önemli konumlara gelebilirsiniz.

Rüyada sigara izmariti içmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara izmariti toplamak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada sigara izmariti temizlemek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada sigara izmariti atmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine işarettir.

Rüyada sigara izmaritleri görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada sigara izmariti görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada sigara izmariti yemek yaşlılığında da rahat edeceğine, kazancın günden güne düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada izmarit içmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments