Rüyada işyerinde sigara içmek

Rüyada işyerinde sigara içmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde sigara içmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmalısınız.

Rüyada işyerinde sigara içmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada sigara ve kahve içmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada keyifle sigara içmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkekle sigara içmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sigara içmek bankadaki hesabının kabaracağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek yüzünün her daim güleceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak sigara içmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemle sigara içmek yarınlarına umutla bakacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments