Rüyada sürekli sigara içmek

Rüyada sürekli sigara içmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, çok zarar göreceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli sigara içmek gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada sürekli sigara içmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli su içmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasından sigara alıp içmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, herkesin yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara ve kahve içmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada çay ve sigara içmek rahatın kaçacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Rüyada kaçak sigara içmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüste sigara içmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments