Rüyada kırık sigara görmek

Rüyada kırık sigara görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada kırık sigara gördüyseniz:

  • Öğrenmek, öğretmek veya yeni kişiler, yerler ya da keyifli aktivitelerle zaman geçirmek faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kırık sigara içmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kırık sigara görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ismini herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sigara içerken görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına sigara almak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada hamileyken sigara içmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara paketini atmak hem dua alacağına, sorunların bir bir çözüleceğine yorulur.

Rüyada sigara ve içki içmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle sigara içmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments