Rüyada zorla sigara içmek

Rüyada zorla sigara içmek hayırlı olayların yaşanacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada zorla sigara içmek gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada zorla sigara içmek düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada zorla su içmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zorla rakı içmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zorla hap içmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zorla içki içmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada babanın yanında sigara içmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada birinin sigara içmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada elektronik sigara içmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Habibe

Ruyamda arkadaşım bizim eve gelmişti beni almaya sonra bana sigara uzattı icmiyorum dedim ama israr etti bende bir tane ictim sonra okula geldim sevdigim erkegi gozlerim arıyordu geldi yanıma beraber sinava gittik ders bitti eve geldim sonra bir işe girdim babam beni arabayla ise götürdü oradaki adam bize temizlik yapıyordu annem görünce çok sinirlendi ve işten çıkmamı istedi ve ciktim

Habibe

Tesekkur ederim