Rüyada parmağında kıl görmek

Rüyada parmağında kıl görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağında kıl gördüyseniz:

  • Bazı kişilere getireceğiniz eleştiri, şikayet veya yorumlar aynı hızla karşılık görebilir.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek huzursuzlukların sona ereceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine inanılır.

Rüyada parmaklarda kıl görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağında kıl görmek ailesi ile mutlu olacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıllı parmak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada parmak kılı görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek maddi kayıpların olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Rüyada parmakta kıl görmek büyük bir işin sahibi olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments