Rüyada kibritle ateş yakmak

Rüyada kibritle ateş yakmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, sonradan da çok üzüleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, daha bir sevileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kibritle ateş yakmak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin, o zaman daha rahat ilerleme sağladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada kibritle ateş yakmak güzel günler yaşanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kibritle mum yakmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kibritle sigara yakmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine işarettir.

Rüyada kibrit yaktığını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yanık kibrit görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hastalıklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan kibrit görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit istemek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments