Rüyada kutu kibrit görmek

Rüyada kutu kibrit görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada kutu kibrit gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada kibrit kutusu almak kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kutu kibrit görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit kutusu görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kibrit yemek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, hasretliğin biteceğine delalettir.

Rüyada kibritle sigara yakmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kibritle mum yakmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işarettir.

Rüyada kibrit bulmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yaşama dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kibrit toplamak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments