Rüyada kertenkeleden korkmak

Rüyada kertenkeleden korkmak kızına daima sahip çıkacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, zafer elde edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulur.

Rüyada kertenkeleden korkmak gördüyseniz:

  • Hassasiyet kazanan konularda daha esnek davranmanız gerekebilir.

Rüyada kertenkeleden korkmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kertenkele yakalamak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada akrep ve kertenkele görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada dişi kertenkele görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına rivayet eder.

Rüyada pembe kertenkele görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalettir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments