Rüyada kep görmek

Rüyada kep görmek kişinin şifa bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, nahoş sözler işiteceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kep gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada mezuniyet kepi görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kep görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine delalettir.

Rüyada kep ve cübbe giymek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker kepi görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada kep giydiğini görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada asker kepi takmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine delalet eder.

Rüyada kırmızı kep takmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kep taktığını görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments