Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek emeklerinin boşa gideceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına delalettir.

Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, dedikoduya inanılır.

Rüyada kuyumcuda çalıştığını görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcu vitrini görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına işarettir.

Rüyada kuyumcu olmak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments