Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek

Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcuya girdiğini gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyumcuda çalışmak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kuyumcuda yüzük takmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Rüyada altın kuyumcu görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kısmetinin hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda olmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işarettir.

Rüyada boş kuyumcu görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuyumcu olmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments