Rüyada kuyumcuda işe başlamak

Rüyada kuyumcuda işe başlamak uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, huzurunun yerinde olacağına, araba alınacağına inanılır.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek çocuklarının fazla olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet eder.

Rüyada kuyumcuya gitmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, rızkının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcu vitrini görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcudan altın bilezik almak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kuyumcu görmek çok sorunlu günler geçireceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına inanılır.

Rüyada kuyumcu olmak sürekli yerinde sayacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments